Vásárolja meg a JWH-018-at online

A vendre

3 €

Description

99,8%-os tisztaság garantált. Kutatási vegyi anyagaink bármely tételére tudunk COA-t biztosítani!

 

JWH 018 spray eladó

JWH-210

JWH-250

 

Whatsapp: +31657905420

E-mail: mygramshop@gmail.com

https://www.mygramshop.nl/product/buy-jwh-018-online

 

Mielőtt áttekintenénk a JWH-018-at, szeretnénk megosztani Önnel egy felvilágosító cikket a CBD-ről.

Az US Public Library of Medicine szerint a CBD, a kannabidiol rövidítése, a Cannabis sativa növényből származó szintetikus vegyület, amely gyomnövényként vagy adjuvánsként is használható.

Van egy gyakori anyag, amely lebomlik az olyan termékekben, mint az olajok és az élelmiszerek, hogy elősegítse a relaxáció és a nyugalom érzését. Ellentétben rokonával, a delta-9-tetrahidrokannabinollal (THC), amely a kannabisz fő dinamikája, a CBD nem pszichoaktív.

A JWH-018 egy technikailag felújított kannabinoid, a "Zest" forkomt házkeverék egyetlen változata. A Zest illegális használata ennek a kannabinoidnak a pszichoaktív hatásain alapul, amelyeket a kannabiszban lévő 9-THC hatásai alapján modelleztek. Bár a JWH-018 erősebb, mint a hasonló kannabisz, az előállított üzeneteket a hagyományos Δ9-THC tesztvizsgálatok is nagy nehézségekbe ütközik.

2009 júliusában az Egyesült Államok Kábítószer-ellenőrzési Hivatala (DEA) felvette a JWH-018-at az aggodalomra okot adó kábítószerek és szintetikus anyagok listájára. Annak ellenére, hogy a Flavor bejelentette, hogy Ohióban és Floridában lefoglalták, számos államban olyan szabályozási intézkedések történtek, amelyek korlátozták a JWH-018 üzletét vagy tulajdonjogát, beleértve Alabamát, Arkansast, Georgiát, Kansast, Kentucky-t és Észak-Dakotát.

Ha valóban kiváló minőségű jwh-018 spray-t keres, akkor jó helyen jár. Kiváló minőségű és mennyiségi termékeket kínálunk az egész világon. Rendeljen most, és öt munkanapon belül megkapja a jwh-018 spray-t. jwh-018 vásároljon online.

Plus de Détails

Type Description
Type Annonceur Autres
Site internet mygramshop.nl
Année 2023
Disponibilité 24h / 24

Détails de l'annonce

ID annonce : 102205
9 Moiss, 24 Jours
124 Vues

Information sur l'annonceur

anizette muller (18)
657905420
anizettemuller@gmail.com
Contacter l'annonceur Share

Ajouter un commentaire

 
 

Formulaire de contact

Qu'est ce qui ne va pas dans cette annonce?

Desole, vous devez vous enregistrer ou vous connecter d'abord.

Ajouter aux favoris

Desole, vous devez vous enregistrer ou vous connecter d'abord.