Osta JWH-018 verkosta

A vendre

3 €

Description

99,8 % puhtaus taattu. Voimme toimittaa COA:n mille tahansa tutkimuskemikaalierillemme!

 

Myydään JWH 018 spray

JWH-210

JWH-250

 

Whatsapp: +31657905420

Sähköposti: mygramshop@gmail.com

https://www.mygramshop.nl/product/buy-jwh-018-online

 

Ennen kuin tarkastelemme JWH-018:aa, haluaisimme jakaa kanssasi valaisevan artikkelin CBD:stä.

CBD, lyhenne sanoista kannabidiol, on synteettinen yhdiste Cannabis sativa -kasvista, jota voidaan käyttää myös rikkakasvina tai adjuvanttina US Public Library of Medicine -kirjaston mukaan.

On yleinen aine, joka hajoaa tuotteissa, kuten öljyissä ja elintarvikkeissa, edistääkseen rentoutumisen ja rauhallisuuden tunnetta. Toisin kuin serkkunsa delta-9-tetrahydrokannabinoli (THC), joka on kannabiksen päädynamiikka, CBD ei ole psykoaktiivinen.

JWH-018 on teknisesti kunnostettu kannabinoidi, ainoa variantti "Zest" forkomt house -sekoituksesta. Zestin tämän kannabinoidin laiton käyttö perustuu sen psykoaktiivisiin vaikutuksiin, jotka on mallinnettu kannabiksen 9-THC:n vaikutuksista. Vaikka JWH-018 on tehokkaampi kuin vertailukelpoinen kannabis, valmistettuja viestejä on myös suuria vaikeuksia havaita tavanomaisilla Δ9-THC -testitutkimuksilla.

Heinäkuussa 2009 Yhdysvaltain huumevalvontavirasto (DEA) lisäsi JWH-018:n huolta aiheuttavien huumeiden ja synteettisten aineiden luetteloonsa. Huolimatta Flavorin raportoimista takavarikoista Ohiossa ja Floridassa, useat osavaltiot ovat kokeneet sääntelytoimia, jotka ovat rajoittaneet JWH-018:n liiketoimintaa tai omistusta, mukaan lukien Alabama, Arkansas, Georgia, Kansas, Kentucky ja Pohjois-Dakota.

Jos todella etsit korkealaatuista jwh-018-suihketta, olet tullut oikeaan paikkaan. Tarjoamme korkealaatuisia ja määrällisiä tuotteita kaikkialla maailmassa. Tilaa nyt ja vastaanota jwh-018 spray viiden työpäivän sisällä. jwh-018 osta verkosta.

Plus de Détails

Type Description
Type Annonceur Autres
Site internet mygramshop.nl
Année 2023
Disponibilité 24h / 24

Détails de l'annonce

ID annonce : 102196
seychelles,Seychelles
9 Moiss, 24 Jours
106 Vues

Information sur l'annonceur

anizette muller (18)
657905420
anizettemuller@gmail.com
Contacter l'annonceur Share

Ajouter un commentaire

 
 

Formulaire de contact

Qu'est ce qui ne va pas dans cette annonce?

Desole, vous devez vous enregistrer ou vous connecter d'abord.

Ajouter aux favoris

Desole, vous devez vous enregistrer ou vous connecter d'abord.